Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere ccc

Buna ziua! Sunt in ccc iar oe data de 13 decembrie 2019 bebe va face 2 ani. Eu sunt iar însărcinată iar pe 5 septembrie 2019 voi naste al doilea bebe. Ce este nevoie pentru a primi acei bani de suprapunere? Si mai este nevoie ca tatal sa isi ia acea luna de concediu sau pot beneficia doar eu iar el sa își ia cand bebe 2 face 2 ani?
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Ionela97, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana Z. , utilizator 13:19, 21 Mai 2020
Buna ziua! Sunt interesată să stiu cum ati rezolvat! Sunt in aceeasi situatie. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu tata cand mama se afla in cc1 si este insarcinata din nou. mamica_monica mamica_monica Buna ziua, In decembrie 2014 am nascut si am ales concediul de crestere al copilului cu durata de 2 ani, urmand ca eu sa stau acasa 1 an si 11 luni, iar sotul ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ccc Veve(byu)31 Veve(byu)31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un bebe de 1 an si 5 luni si am nascut acum 2 saptamani cel de al 2 lea copil. Eu sunt in ccc pana in mai 2019. Perioada de ... (vezi toată discuția)