avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mentiune chitanta taxe locale si impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mentiune chitanta taxe locale si impozite

Buna ziua,
Va scriu pt a va intreba daca la mentiunea de pe o chitanta de la taxe locale si impozite, apare o mentiune nr proprietari: 2, oare se face referire la nr actual de proprietari sau la faptul ca eu sunt al doilea proprietar de a lungul timpului, ca urmare a cumpararii a acestuia. Mentionez ca in CF de informare, apar inscrisa doar eu cu ipoteca aferenta, insa dilema mea este daca cumva altcineva se poate desemna proprietar folosindu se si de semnatura mea ca urmare a semnarii unui act notarial si fara sa apara inscrierea aferenta in CF de informare solicitata. MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Mentiune chitanta taxe si impozite Ecaterinacalina018@gmail.com Ecaterinacalina018@gmail.com Buna ziua, Va scriu pt a va intreba daca la mentiunea de pe o chitanta de la taxe locale si impozite, apare o mentiune nr proprietari: 2, oare se face ... (vezi toată discuția)
Actele de proprietate ale vanzătorului la cine răman? Epuree Epuree Bună ziua, Am incheiat antecontract de cumpărare aprtament in București. Apartamentul a fost cumpărat de la ICRAL după care mai sunt 3 acte notariale ... (vezi toată discuția)
Teren rezultat prin alipire --> cf vechi deschise AlinaPopa13 AlinaPopa13 Buna seara! Doresc sa achizitionez un teren rezultat prin alipirea cadastrala a unor parcele (adica nu prin act notarial). Sapand prin arhiva, am constatat ... (vezi toată discuția)