avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coproprietar

Buna ziua! Locuiesc impreuna cu concubinul meu de 11 ani si avem un copil de 10 ani.In urma cu 5 ani acesta a achizitionat un apartament prin credit ,,Prima casa”,pe numele lui.As dori sa stiu daca se poate face ceva pentru a ma trece ca si coproprietar .Ce acte poate face concubinul pentru asta?As dori sa investesc o suma mare de bani in apartament si nu as vrea sa o fac degeaba.

Alte discuții în legătură

Drepturi concubini Crisank Crisank Buna ziua.Traiesc in concubinaj de mai mult timp.In urmă relației au rezultat 2 copii.Momentan locuiesc cu copii și concubinul in casa mamei lui de aproape ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinte - tineri necasatoriti bianca.blendea bianca.blendea Eu si prietenul meu dorim sa ne achizitionam o locuinta (nu suntem casatoriti). Dorim ca amandoi sa fim proprietarii locuintei in acte si avansul sa-l dam ... (vezi toată discuția)
Partajul in cazul concubinajului axile axile Buna ziua, Locuiesc in concubinaj cu concubina mea din 2001,In 2004 eu personal am cumparat un apartament din fonduri proprii, ca urmare a vanzarii unui ... (vezi toată discuția)