avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu

Am 2 angajati care si-au dat demisia la sf lunii, plata salariului se face in data de 11 a lunii urmatoare. Cum procedez in cazul in care ei nu se intorc? Am intrebat daca au card si raspunsul este nu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 2 Septembrie 2019
Fie le comunicati sa vina in data de...sa-si ridice salariul de la sediul societatii, fie prin mandat postal le trimiteti salariul , daca nu va comunica un cont unde sa-i virati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie DanaGGG DanaGGG Buna ziua, Am un angajat care a beneficiat de 6 luni concediu medical, timp in care niciodata nu s-a prezentat pentru a-si ridica drepturile banesti. Am facut ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Refuz plata salar pe card angibibe angibibe Pana de curand am lucrat la o societate care imi platea salariul pe card. Mai am de primit de la aceasta societate inca vreo doua salarii, dar se refuza a mi ... (vezi toată discuția)