dana dgb 
	    	Utilizator

dana dgb 
	    	Utilizator	    

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

angibibe 
	    	Utilizator

angibibe 
	    	Utilizator	    

Rubia Rubia 
	    	Consultant resurse umane

Rubia Rubia 
	    	Consultant resurse umane	    

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

manu1963	                   

Am primit instiintare de la firma la care lucrez ca, la finalul unei perioade de preaviz de 20 de zile imi inceteaza contractul de munca individual in temeiul ... (vezi toată discuția)
	                    manu1963	                   

Am primit instiintare de la firma la care lucrez ca, la finalul unei perioade de preaviz de 20 de zile imi inceteaza contractul de munca individual in temeiul ... (vezi toată discuția)

lucyll	                   

Statul de plata salarii la o societate  comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ?  salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
	                    lucyll	                   

Statul de plata salarii la o societate  comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ?  salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)

bogdana_dan	                   

Am actionat in judecata societatea la care am lucrat pentru neplata drepturilor salariale. Mentionez ca timp de 5 luni (cat am lucrat la firma respectiva) nu ... (vezi toată discuția)
	                    bogdana_dan	                   

Am actionat in judecata societatea la care am lucrat pentru neplata drepturilor salariale. Mentionez ca timp de 5 luni (cat am lucrat la firma respectiva) nu ... (vezi toată discuția)