Am vrut sa duc la service garantie o trotineta Joyor achizitionata de la evomag. Service-ul colaborator este singurul autorizat Joyor conform afirmatiilor evomag. Ar fi fost pentru a doua oara in luna august. Prima oara a fost ok, mi-a rezolvat-o pe loc. Insa a doua oara cand am sunat, singura persoana care lucreaza acolo mi-a spus ca este in concediu si ca va fi disponibil peste 6 zile (a 7-a) si pana atunci nu are cum sa ma ajute.
Am sunat la evomag sa le prezint situatia. Persoana care mi-a raspuns a zis ca acela este singurul service autorizat si ca altul nu mai este.
M-am enervat si am spus ca nu este posibil asa ceva, ca mie sa nu imi fie receptionat pentru garantie un produs timp de 6 zile.
Ulterior am dat mail si le-am cerut banii inapoi (chiar daca a trecut perioada de retur) pentru ca serviciile de garantie fac parte integrala din produsul achizitionat. Astept raspunsul lor.
Intrebarea mea este: Ma ajuta legea in vreun fel in aceasta situatie? Am cautat dar nu am gasit ceva concret. Din cate inteleg, ei nu si-au respectat obligatia de a oferi servicii de garantie, si conform legii vanzatorul (evomag) este responsabil. Dar ce pot face mai departe?