avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma poate obliga Belgia sa platesc salvarea pt fiica ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma poate obliga Belgia sa platesc salvarea pt fiica mea majora care a murit acolo intr.un accident?

Buna ziua!
O prietena a avut o fiica in Bruxelles si a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Ea nu era casatorita si muncea acolo la o firma care are un lant de magazile. Sigur ca toate transporturile fetei dupa accident s.au facut cu salvarea.
Acum i.a venit familiei sa plateasca aproape 700 euro pt ca s.a folosit salvarea, si fata fiind moarta, nu mai putea plati.
Intrebarea mea este daca sunt/pot fi parintii obligati sa plateasca acei bani, fiica lor fiind majora(30ani)? Pot fi obligati parintii sa plateasca orice alta taxa care ar putea veni pentru fiica lor?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
flori54, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. as dori sa ma indrumati si pe mine cu o treaba serioasa. ... Claudiu Bîgu Claudiu Bîgu Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. ... (vezi toată discuția)
Unde se încadrează? ContSters475256 ContSters475256 Acum câteva seri, eram la poarta vecinului meu si stăteam liniștiți de vorba. In acest timp un alt vecin ,care consumase băuturi alcoolice, iese din ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere a copilului flor93 flor93 Buna ziua. As avea nevoie de cateva raspunsuri daca se poate. casatoriti de 4 ani, cu o viata formata in italia de 10 ani. sotul meu a lucrat aproape mereu, cu ... (vezi toată discuția)