avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CNP =ul meu nu este înscris în pvcsc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CNP =ul meu nu este înscris în pvcsc

Am primit o amenda de la Poliția locală pe care la acel moment nu aveam de gând să o contest. Am văzut însă a doua zi ca agentul constatator nu a înscris în procesul verbal de contravenție CNP-ul meu ci doar datele mele de identificare.
Este acesta motiv de nulitate a procesului verbal ?????

Alte discuții în legătură

Polițistul de la rutieră nu a completat și cnp-ul meu în procesul verbal. este vreo șansă ca, în urma contestației, procesul verbal să fie anulat? AngelinaNovac. AngelinaNovac. Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal fara cnp. In data de 29.10 am fost oprită de un polițist de la brigada rutieră pentru viteza. Am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)