avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna seara,mă numesc Postu Ana Maria...am gradul 2 de handicap....am anus contra naturii(ileostoma)permanent de la vârsta de 13 ani....acum am 22 de ani și am și un copil(normal) de 2 ani și 7 luni....nu am lucrat niciodată/nu am cotizat...daca mă poate ajuta cineva să îmi spună dacă m.as putea încadra pentru pensia de invaliditate....aștept răspuns,va mulțumesc....
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:36, 13 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără un stagiu cat de mic de cotizare nu se poate beneficia de pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta, handicap preexistent calitatii de asigurat pensia pensia Buna ziua, Apreciez mult acest site si de aceea va rog sa ma ajuati. Am 55 de ani, sunt pensionata pentru invaliditate, gradul 3,revizuibila anual, am de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta? lami lami Buna ziua . Am 49 de ani si 22 ani si 6 luni de servici , am o boala de inima congenitala . Sunt pensionata medical din 2003 si pensie de handicap gr. II. Am ... (vezi toată discuția)
Pensie bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Sunt persoana cu handicap de gradul II inca de la nastere, am 45 ani si o vechime in munca de 22 ani si 4 luni. As dori sa stiu daca in aceste ... (vezi toată discuția)