avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art.372 Cod Penal portul sau folosirea fără drept de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art.372 Cod Penal portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

La această infracțiune este obligatoriu ca cuțitul sa fi fost purtat in locurile specificate de art. de lege , unde nu este specificat sintagma loc public ,ci doar adunări publice,manifestări culturale,locuri special amenajate , în condițiile în care faptuitorul avea cuțitul pe o terasă din fata unui local, local aflat într-o piață agroalimentara intra sub incidenta acestui articol sau nu va rog sa-mi raspunde-ti!
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
viorelv, utilizator

Alte discuții în legătură

Port ilegal de arma- cutit florinvasile1975 florinvasile1975 una seara am si eu o intrebare am un baiat major clasa 12 si acum vreo 2 luni a luat de acasa un cutit de bucatarie si a amenitat in scoala un coleg care ... (vezi toată discuția)
Gluma sau furt viorelv viorelv Cineva face o plângere de furt al unui bun , se înregistrează dosar furt, după care revine si spune că si-a gasit bunul ,si crede ca a fost o gluma, se da ... (vezi toată discuția)
Buna seara perspikce perspikce Am fost legitimat acum 3 seri la un control de rutina impreuna cu un prieten in timp ce plecam spre centrul vechi !Ne-au controlat in buzunare domni politisti ... (vezi toată discuția)