avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul a doua contracte de munca incheiate cu o societate si incadrate conform COR 214131 (analist calitate) si 132444 (sef depozit) sunt recunoscute studiile superioare. Din cate am citit, in cazul celor doua pozitii nu sunt obligatorii studiile superioare. Mentionez ca la momentul incheierii contractelor, persoana avea studii superioare si a depus diploma de studii la departamentul HR al societatii, contractele fiind incheiate conform celor doua COR-uri amintite mai sus.
In cazul in care persoana doreste angajarea la o alta societate pe un post care solicitata studiile superioara si o vechime de 7 ani pe aceste studii, poate accesa aceasta pozitie?
Multumesc pentru ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
mihali, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 20 Septembrie 2019
Detaliati mai mult nelamurirea dvs.
Persoana in cauza doreste sa se inscrie la un concurs pentru un post unde se cere sa fi lucrat pe studii superioare in ultimii 7 ani.
Intrebarea era daca toti anii lucrati conform celor de mai sus (10 ani) sunt considerati vechime pe studii superioare, pentru a se putea inscrie la consurs si a ocupa, eventual, noua pozitie.
multumesc
In fisa postului , nu se mentiona studiile necesare ocuparii acelor functii ?
In fisa postului sunt trecute studii medii.
In acest caz, nu indepliniti conditia vechimii solicitate.

Alte discuții în legătură

Incadrare post penan penan salut, am si eu o intrebare, am lucrat la o multinationala si am fost incadrat cu postul " analist servicii client" problema este k inca nu am diploma ... (vezi toată discuția)
Incadrare tudorica tudorica Buna ziua Am absolvit Stiinte economica durata 4 ani. Momentan sunt incadrat Analist servicii clienti de aprox 2 ani. Acxeasta ocupatie in COR ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru cor243301 teea_2006 teea_2006 Buna, Pana in august 2014 am lucrat ca si asistent comercial COR243219. Din august 2014 am fost promovata la pozitia de Analist achizitii.In noua fisa a ... (vezi toată discuția)