Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ART. 341 c.p.c.
Lucrurile ca mijloace de probă
(1) Sunt mijloace materiale de probă lucrurile care prin însuşirile lor, prin aspectul lor ori semnele sau urmele pe care le păstrează servesc la stabilirea unui fapt care poate duce la soluţionarea procesului.
(2) Sunt, de asemenea, mijloace materiale de probă şi fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de înregistrare a sunetului, precum şi alte asemenea mijloace tehnice, dacă nu au fost obţinute prin încălcarea legii ori a bunelor moravuri.
Persoana cu care ati discutat nu a avut cunoștință de faptul că este înregistrată, astfel se considera ca proba a fost obtinuta prin incalcarea legii sau a bunurilor moravuri.
Depuneti la dosar transcrierea inregistrarii, poate se va tine cont de ea.
Într-o speță similară, am sesizat ITM asupra neplății drepturilor salariale, aceștia au dispus un control care a confirmat cele sesizate. Răspunsul ITM a constituit probă în procesul civil. Cauzele pe Dreptul muncii se judecă cu celeritate, în 2 luni am avut sentința civilă.
Pentru că, în continuare, angajatorul refuza plata sumelor datorate, am întocmit plângere penală, nerespectarea unei hotărâri judecătorești privind plata drepturilor salariale constituind infracțiune.