avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Timbru Verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Timbru Verde

Buna ziua, suntem o firma producatoare de cazane, seminee(lemn) , boilere lemn+electric, vindem catre persoane juridice si fizice. La boilere lemn+electric trebuie sa aplicam taxa timbru verde? Care sunt pasii de urmat? (In lista timbru verde ecotic apar boilere exclusiv electrice)

Alte discuții în legătură

Taxa verde NICOMIR NICOMIR Buna ziua, Va rog să mă lamuriţi în următoarea problema: -am primit factură de la un furnizor , pentru achizitia unui echipament electronic şi mi-a ... (vezi toată discuția)
Ordonanţa de urgenţă nr. 5/2015 mgfonline mgfonline Buna ziua, doresc sa comercializez echipamente electronice (laptopuri) si sunt nelamurit in privinta procedurii legate de timbrul verde. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Firme din ue (romania - uk) sistem drop-shipping. livrare produse in tara de achizitie Hombee Hombee Buna ziua, am intampinat urmatoarea situatie. Suntem o firma din Romania platitioare de TVA si colaboram cu o firma din Anglia, la fel platitioare de TVA. ... (vezi toată discuția)