avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lege 129/2019
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lege 129/2019

Bună ziua!
Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta să înțeleg la ce se referă mai exact obligația de raportare a tranzacțiilor care NU prezintă indicatori de suspiciune?
Mai exact, nu îmi dau seama în ce perioadă de timp trebuie atinsă limita minimă de 10.000 de euro pentru a fi incidentă obligația de raportare? Când și Cum se efectuează raportarea?
Menționez că firma pentru care lucrez este o SRL, încadrându-se la entități raportoare: „i) alte entităţi şi persoane fizice care comercializează, în calitate de profesionişti, bunuri sau prestează servicii, în măsura în care efectuează tranzacţii în numerar a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 10.000 euro, indiferent dacă tranzacţia se execută printr-o singură operaţiune sau prin mai multe operaţiuni care au o legătură între ele”.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Lege combaterea spalarii banilor juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)
Lege 129/2019 juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)
Modificari legea nr. 129/2019 juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)