avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Folosirea de catre salariat ca probe împotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Folosirea de catre salariat ca probe împotriva angajatorului de acte la care are care acces

Am auzit că s-a dat de curand o hotarare prin s-a decis ca salariatul isi poate dovedi afirmatiile in litigiile de muncă cu documente confidentiale la care are acces in temeiul functiei detinute. Imi poate spune cineva numarul acestei hotarari si instanta emitentă sau poate sa redea continutul acesteia? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Amedeea2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva incorecta-nelegala Anatol2017 Anatol2017 Am avut un proces pe fond funciar cu vecinii. Imi lipsesc peste 100 mp teren. Stiu unde este terenul. Cel care il ocupa a invocat la un termen prescriptia ... (vezi toată discuția)
Informatii publice? raluca32 raluca32 De curand am avut surpriza ca o persoana de sex feminin , care nu a avut ce face, stiindu-mi doar numele real sa afle informatii, care, pretinde ea sunt ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua . Pe scurt : am fost destituit dintr-o functie publica , printr-o decizie nelegala in anul 2011 , am contestat aceasta decizie la tribunal , am ... (vezi toată discuția)