avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil doi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil doi

Buna seara. Fetița mea împlinește 2 ani la începutul lui Noiembrie. Tata nu dorește sa-și ia luna tatălui. Eu sunt însărcinată in luna a 5-a. Trebuie sa ma întorc la munca pentru a beneficia de indemnizație pentru bebe 2? Ce se întâmpla dacă nu ma întorc la munca? Ce ar trebui sa fac la locul de munca: sa duc o adeverința, sa-mi dau demisia?
Cel mai recent răspuns: ZANs , utilizator 08:39, 1 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu sa reveniti la munca ... puteti depune o cerere de incetare a c.i.m. .

Care este data nasterii celui de-al doilea copil ?
Sfârșitul lui Ianuarie 2020.

Cornel Vasile a scris:

Nu este obligatoriu sa reveniti la munca ... puteti depune o cerere de incetare a c.i.m. .

Care este data nasterii celui de-al doilea copil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - ccc al doilea copil Andrada ung Andrada ung Am o fetita care pe 30 noiembrie împlinește 2 ani. Sunt insarcinata din nou în aproape 3 luni, ar trebui sa nasc în ianuarie . Ce acte trebuie sa ii duc ... (vezi toată discuția)