avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informare

Bună seara. Dacă cumpar un apartament cu bani donați de părinți cu act de donație făcut la notar. la efectuarea actelor de vănzare - cu pare trebuie sa fie și soțul prezent eu fiind căsătorită și având un copil împreună.

Alte discuții în legătură

Minora a vandut apartamentul numanuma numanuma o minora a vandut apartamentul. Era casatorita,sotul era plecat peste hotare. Parintii sotului nu sunt de acord cu decizia minorei ,deoarece ea a luat toti ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț ... Florentina Maira Florentina Maira Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț deja situl ar avea dreptul banii de casă fiind de la tata? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Divort, partaj imobil cu uzufruct viager ContSters426144 ContSters426144 Buna ziua! As avea si eu o intrebare..M-am casatorit in anul 2012, iar in anul 2013 fratele sotului l-a despagubit pe sotul meu si i-a dat suma de 41ooo de ... (vezi toată discuția)