Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când îmi vine pensia de urmas?

Mama mea a depus un dosar pentru pensionarea de urmas. Si a fost admis la data de 20/09/2019 .Pe decizie scrie ca plata se va face incepand cu data de 01/10/2019 intrbarea e cand primeste pensia.Mama a depus dosarul la data de 01/08/2019
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:36, 11 Octombrie 2019
Daca nu va veni in aceasta luna, va veni sigur in noiembrie impreuna cu restanta pe octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
decizia de pensie. socrul meu a primit decizia de pensie la drept. pe decizia scrie ... Badoi nusa Badoi nusa Socrul meu a primit decizia de pensie la drept. Pe decizia scrie total drepturi de 880 lei .atât o sa primească cu 45 ani vechime? Apoi scrie ca plata ... (vezi toată discuția)
Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)