avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fără acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fără acord

Pot divorta de sotul meu, chiar daca el nu e de acord, pe motivul ca a savarsit adulter?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:37, 13 Octombrie 2019
Da, puteti divorța pe calea instanței de judecată chiar daca soțul dvs nu este de acord. Prin adulterul comis puteti obtine divorțul din culpa lui exclusiva putând solicita inclusiv daune morale pentru prejudiciul adus fata de familie si prietenii comuni. Ne puteti contacta pentru o consultanță sa cunoastem pe larg situația și să vă sfătuim in concret raporta la situația actuală: daca sunt si minori rezultați din căsătorie, daca aveti bunuri de partajat etc, sau puteti contacta orice alt avocat de pe forum.
Desigur, solicitați desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului!
Aveți martori cu privire la adulter?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj justme14 justme14 As vrea sa stiu daca in cazul unui divort in care sotul este acuzat de adulter (cu probe si martori) ar putea fi obligat sa renunte la casa, adica sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Divort - tribunal - fara copii/partaj natalia1303 natalia1303 Buna ziua. S-a incercat divortul la notar, dar nu s-a prezentat cealalta parte pentru semnarea finala dupa \"ragazul\" de 30 de zile. Intrebarea mea este: in ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Ce diferenta este intre un divort din culpa comuna si unul din culpa sotului reclamat? Adulterul...simplu (adica fara parasirea domiciliului ... (vezi toată discuția)