avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transferwise rambursare de 2 ori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transferwise rambursare de 2 ori

Salutare,

Am o intrebare. Transferwise mi-a rambursat o sumă la un cont din state din dolari pentru un transfer anulat de mine, a fost totul ok. Aceștia după 2 zile mi-au mai rambursat aceeași sumă dinou. Mi-au trimis email sa le trimit banii rambursati ca motiv ca ei nu au primit banii de la mine dar mie mi-au fost retrași banii.

Înțeleg, cred că este greșeala de operator. Dar suma rambursata a 2 oară aproape echivalează comisionul care mi-a fost luat.

Întrebarea mea este ce este mai exact transferwise? Banca? De imi cere sa le dau niște bani înapoi pentru o gresealaa făcută de ei si care ar fi consecințele dacă nu le ramburseze suma deoarce eu as ieși pe minus destul de mult din cauza lor..

Fiind o firmă licențiată în Anglia aceasta are drepturi în România pentru ceva? Nu mi se pare normal pentru greseala operator sa plătesc eu. Iar aceștia într-un Email au spus ca nu aveau banii mei cand mi-au rambursat suma ceea ce eu pot dovedi ca am avut retrași banii și doar dupa mi-au fost virați și după primul virament a venit al doilea.

Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Transferwise problema ramburs bogdaNNN25 bogdaNNN25 Am o intrebare. Transferwise mi-a rambursat o sumă la un cont din state din dolari pentru un transfer anulat de mine, a fost totul ok. Aceștia după 2 zile ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)