Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Buna ziua. Am avut numere rosii cu asigurare platita pe 6 luni. Le-am luat pe cele negre de la poliție cu asigurarea inca valabila. Acum voi fi nevoita sa platesc din nou asigurarea pe numerele negre, sau ramane inca valabila cea pe care o am?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:54, 15 Octombrie 2019
Polita rca a fost incheiata pe seria de sasiu,asadar ramane valabila polita care este in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca Astra_g Astra_g Buna ziua. Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca dupa schimbare numar inmatriculare axl07 axl07 Buna ziua, Am achizitionat o masina la mana a doua inmatriculata in alt judet. Dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare am incheiat o polita de ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)