avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cer un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cer un sfat

am cumparat o masina adusa din germania,de la un intermediar iar eu am inmatriculat-o iar acum primesc tel de la o persoana si imi spune ca masina a fost a lui iar intermediarul nu ia dat banii si acum imi cere banii sau masina pe care am inmatriculat-o pe numele meu . ce sfat imi dati
Cel mai recent răspuns: vali32 , utilizator 19:23, 1 Decembrie 2009
Ati incheiat contract de vanzare-cumparare cu persoana care v-a adus masina (intermediarul)?
este facut intre proprietarul neamt si mine
buna seara!
intermediarul avea si el o procura?
nu stiu
ce se poate intimpla in cazu de fata

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto Alex R. Alex R. Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum ... (vezi toată discuția)