avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ordonanta 6/2019
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ordonanta 6/2019

Buna ziua,
Avem urmatoarea speta:
Atragerea raspunderii patrimoniale a administratorului pentru o suma X compusa din debit principal si accesorii. In momentul atragerii raspunderii patrimoniale a administratorului, se scade aceasta suma de pe societate si se muta pe CNP-ul administratorului. Conform legii, aceasta suma nu mai genereaza penalitati, majorari, dobanzi, etc, dar este formata din debit principal si accesorii deja, asa cum am mai spus.
Poate beneficia persoana fizica de efectele Ord.6/2019 pentru anularea accesoriilor aplicate inainte de atragerea raspunderii patrimoniale?

Alte discuții în legătură

Asociat s.r.l. marius_80 marius_80 As vrea sa aduc in discutie un aspect rar gasit si la fel de rar documentat atat in legislatie cat si in spete , relatat succint astfel: \\\" La ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare la titlu nitmar nitmar Am declarat si achitat in termen un impozit.Fiscul a stins cu suma respectiva un alt impozit declarat anterior, dupa numeroase contestatii ajungand la ... (vezi toată discuția)
Majorari și penalitãți SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Am o rugăminte, nu știu să răspund la următoarea speță : În baza unui proces verbal întocmit de Finanțe în 6.02.2003, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)