avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical sarcina si lauzie

Buna ziua, am.o intrebare, daca am.nascut pe 7 octombrie anul acesta si am intrat in prenatal pe 9 august , pana pe ce data mai am din concediu ,ca sa stiu cand depun dosarul de indemnizatie. Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 24 Octombrie 2019
Sunteti obligata sa stati cel putin 42 de zile in concediul postnatal si apoi puteti depune actele pentru indemnizatie.
Adica dupa data de 7 inca 42 de zile. Mai am pana pe 18 noiembrie sa inteleg? Va multumesc
Da, daca atunci se termina cele 42 de zile.
Dupa asta aveti 60 de zile pentru a depune actele pentru a primi indemnizatia incepand cu ziua urmatoare terminari celor 42 de zile.
Dar puteti alege sa terminati toate cele 126 de zile de concediu maternal, daca doriti asta.
Ati avut vreo 58 de zile de concediu prenatal si mai puteti sta vreo 100 in cel postnatal si apoi depune actele pentru indemnizatie.
Discutati cu medicul dvs. cate zile de concediu mai aveti si decidati apoi ce faceti.
Incepand cu data de 7 octombrie numarati 42 de zile , incepand cu ziua urmatoare expirarii acestor zile,puteti depune dosarul pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie dupa terminare concediu postnatal ANIROK ANIROK Buna ziua, Pe data de 26 dec 2010 am nascut,moment in care eram in concediu prenatal de 55 de zile si as vrea sa stiu dc sunt obligata sa depun actele pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie racherucristina racherucristina buna ziua, imi puteti spune ,va rog,daca indemnizatia de crestere copil se plateste retroactiv,adica daca am terminat concediul prenatal in septembrie si am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgiana D. Georgiana D. Buna seara!pe 1.07.2020 voi intra in prenatal...in 13.08.2020 este termenul nasterii.as vrea sa stiu cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?cand se termina ... (vezi toată discuția)