avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara!pe 1.07.2020 voi intra in prenatal...in 13.08.2020 este termenul nasterii.as vrea sa stiu cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?cand se termina cele 126 zile de prenatal sau la 42 zile dupa nastere?nu am primit un raspuns concret de la Primarie si nu mai stiu pe cine sa inteleg.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 26 Iunie 2020
Cele 126 zile incep de la data de 01.07.2020 (cele 42 de zile post natal trebuie sa fie minim, deci dvs va incadrati ).
Stiu ca ma incadrez.ce doresc sa stiu este daca dosarul pt indemnizatie il voi depune in a 127_a zi?
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

Astfel, incepand cu ziua urmatoare celei in care se termina concediul postnatal puteti depune actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Loretica Loretica Buna ziua,am și eu o nelămurire referitoare la indemnizația,voi naște pe 10 februarie,eu pe 1 februarie trebuie să merg la Dr de familie sa mi de a ... (vezi toată discuția)
Concediul pre si postnatal sircuanda sircuanda Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul ... (vezi toată discuția)