avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... test personalitate la interviu angajare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

test personalitate la interviu angajare

In procesul de recrutare am fost invitata sa particip la un test de personalitate Hogan. Avand in vedere ca au fost prelucrate datele personale oferite de mine prin raspunsuri la intrebarile testului, am dreptul la rezultatul testului ?

Alte discuții în legătură

Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)
Montare camera video la geam pentru parcare claudela claudela Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect, insa intrebarile erau putin diferite, iar raspunsurile se legau de alte aspecte, plus ca erau destul ... (vezi toată discuția)