avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate de inchiriere de autovehicule prin PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate de inchiriere de autovehicule prin PFA

Buna ziua!
Va rog ajutati-ma in problema urmatoare: un prieten are un PFA cu activitatea de Transporturi cu taxiuri (CAEN 4932) si daca ar vrea sa inchirieze masina lui pt persoane fizice/PFA este de ajuns sa introduca activitatea de închiriere şi leasing cu autoturisme şiautovehicule rutiere uşoare (CAEN 7711). Pt aceasta activitate ce diploma trebuie? Poate sa fie de ajuns Diploma de bac?
Daca va fi introdusa activitatea poate sa faca contracte atat cu pers fizice,PFA cat si cu cele juridice?
Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 13:40, 3 Decembrie 2009
Va rog dati-mi un raspuns.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate sa inchirieze masina proprie? hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa ma jutati va rog daca este legal ca o PFA sa inchirieze masina proprie, daca introduce in activitate CAEN-ul 7711 Activităţi de închiriere ... (vezi toată discuția)
Coduri caen infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreu sa infiintez o firma care are activitatea principala transporturi international de persoane si activitate secundara intermedieri financiare si ... (vezi toată discuția)
Codul 6024 la srl hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori sa stiu si eu daca acest cod este bun in cazul in care firma vrea sa inchirieze prin contract de comodat niste masini de la o persoana ... (vezi toată discuția)