avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 codul 6024 la SRL
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

codul 6024 la SRL

buna ziua!

as dori sa stiu si eu daca acest cod este bun in cazul in care firma vrea sa inchirieze prin contract de comodat niste masini de la o persoana fizica si sa le inchirieze ea pe urma la o alta firma? masini cu 7 si 5 locuri. sau ii trebuie un alt cod caen? si care ar fi acesta?

va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:07, 16 August 2010
Buna ziua,

Incercati sa va uitati si pe la codul caen 7711 - Activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare. Codul caen 6024 puteti sa-l treceti la activitati secundare in conditiile incare potentiialii clienti vor dorii ca maina inchiriata sa aiba sofer.

Succes,
7711 sau 7110? ca am vazut ca amandoua sunt cu inchiriei. s-au mai schimbat codurile astea caen?
si acest cod 7711 permite inchirierea de catre firma de la persoana fizica a autoturismelor si reinchirierea lor catre alte firme?

multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere remorci Rebbeca Rebbeca Buna ziua.Ma puteti auta in alegerea codului caen pentru o firma ce se va ocupa cu inchirirea de remorci sub 3,5 tone? Nu gasesc decat peste 3.5 tone in ... (vezi toată discuția)
Pfa poate sa inchirieze masina proprie? hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa ma jutati va rog daca este legal ca o PFA sa inchirieze masina proprie, daca introduce in activitate CAEN-ul 7711 Activităţi de închiriere ... (vezi toată discuția)