avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cec de economii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cec de economii

Bună ziua! Am găsit într-un sertar al unui dulap vechi 2 cecuri cu sume pe ele de prin 1991. Cecbank-ul a preluat activele fostului Cec. As putea sa recuperez suma, sau îmi vor spune ca nu mai sunt valabile? Din punct de vedere legal care ar fi soluția?
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
cylvium, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut financiar popescu_car popescu_car Am imprumutat o firma cu bani si am primit la schimb cecuri pt. banca unde au ei contul in lei. Povestea este de acum 2 ani si cecurile sunt facute in leul ... (vezi toată discuția)
Încasare cec din sua: o singură bancă acceptă solicitarea însă pune condiție de vechime ca client, iar cecul poate expira între timp. ce îmi recomandați să fac? Alice E. Alice E. Bună ziua! Am solicitat recuperarea taxelor statale si federale pe anul 2018 și am primit contravaloarea lor sub forma de cec emis de SUA. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil un carnet de cec din 1991? marymarylin7 marymarylin7 Buna ziua! Am si eu o intrebare :detin un carnet cec cu dobanda si castiguri din anul 1985 iar ultima operatiune a fost facuta in 1991.As putea sa mai ... (vezi toată discuția)