avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere aprozar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere aprozar

Buna ziua, locuiesc la curte si as vrea sa deschid un aprozar, deci spațiu as avea, care sunt pasii de urmat? Ce acte imi trebuie? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
Maria Uzun, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 31 Octombrie 2019
Va infintati o Intreprindere Individuala cu sediul dar si activitatea autorizata la adresa de domiciliu. Veti folosi codul caen 4721 comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul de fructe si legume proaspete -vanzarea cu amanuntul de fructe si legume conservate
Veti incheia un contract de comodat prin care veti pune la dispozitie dumneavaostra ca proprietar al casei, o camera atat pentru sediul social dar si pentru activitatea efectiva prevazuta de acel cod caen. Trebuie sa fie o camera separata de cea de locuit.
Alte informatii pentru inregistrarea Intreprinderii Individuale la registrul comertului gasti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un aprozar dar mai am și produse alimentare și ... Moldovan cornel Moldovan cornel Buna ziua am un aprozar dar mai am și produse alimentare și dulciuri ce cod Caen ar trebui sa folosesc momentan sunt înregistrat ca activitate principala cu ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala stafy stafy Buna ziua,am dechis de curand o intreprindere individuala grupa CAEN 478-comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete,cu activitate 4721 ... (vezi toată discuția)