avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond rulment si fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond rulment si fond reparatii

Buna ziua! Se platesc obligatoriu aceste fonduri de catre locatari si daca nu se achita, se calculeaza penalitati?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana osiac , utilizator 15:24, 12 Martie 2020
Da, sunt obligatorii si da, genereaza penalitati.
Si daca nu le platesc ce se poate intampla?ma da in judecata?
La un moment dat, da. Ati participat la vreo sedinta a Adunarii Genrale in care s-au stabilit fondurile si conditiile, etc?
Nu s au afisat niciodata cand cum se fac aceste sedinte.Totul sa facut intre ei.
Care intre ei?

Alte discuții în legătură

flory_mr flory_mr Citind articolul 53 litera g din Legea 196/2018, constatăm că fără acordul dat de proprietari doar în cadrul unei Adunări Generale anuale, Fondul ANUAL ... (vezi toată discuția)
Penalizare la întârzierea plății cotei de întreținere Ion Artene Ion Artene Asociatia are in cont sume provenite din penalizari la intirzierea la plata a cotelor de intretinere de catre proprietari. Legea spune ca aceasta suma trebuie ... (vezi toată discuția)
Noua lege nr.196/2018 nu mai permite șefilor de asociații de proprietari să mai voteze en-gros în numele altora (zeci și sute de Împuterniciri nu mai pot fi legale) ! flory_mr flory_mr Vedeţi conținutul art.49 din Legea 196/2018, referitor la faptul că șefii Asociațiilor din România nu mai pot veni cu zeci sau sute de Împuterniciri ... (vezi toată discuția)