avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada acordare stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada acordare stimulent de inserție

Bună ziua! Poate ma puteți ajuta, am avut dosar pentru grad de handicap depus, de la 2 la 3 ani și la 2 ani 7 luni m-am întors la serviciu, acum la 3 ani mi-au oprit stimulentul, nu ar trebui sa iau pana face copilul 4 ani? Mai trebuie sa depun iar acte? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mokatoka , utilizator 16:22, 11 Noiembrie 2019
Cand ati revenit la munca, nu ati depus acte pentru acordarea stimulentului de insertie?
Ba da, am depus și am luat din iunie pana acum în noiembrie când copilul a făcut 3 ani. M-am întors la serviciu cu 5 luni mai devreme și am luat doar pt acestea stimulentul, dar, știam ca se ia pana face copilul 4 ani când e vorba de grad de handicap.
Certificatul de handicap pana cand este valabil ?
09.10.2019
Si nu ati prelungit valabilitatea acestuia ?

Alte discuții în legătură

Nelamurire acordare stimulent de insertie ElenaDS ElenaDS Buna ziua Anul acesta in ianuarie 2018 am primit un certificat de handicap cu grad usor pentru baietelul meu, certificat care e valabil pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie CretIM CretIM Vreau si eu sa va intreb daca eu conform noii legi m-am intors din concediu de crestere copil cu handicap mai devreme cu cel putin 60 de zile la serviciu ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)