gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ieșire din indiviziune solicitată de soția supravietuitoare).
de atunci nu au mai dat un semn de viață, iar acum cer drepturi prin avocat...
 Urduban Dumitru 
	    	Utilizator

Urduban Dumitru 
	    	Utilizator	    

ieșire din indiviziune solicitată de soția supravietuitoare).
de atunci nu au mai dat un semn de viață, iar acum cer drepturi prin avocat...
Cum e pana la urma ? Daca a cerut doamna partajul, nu o inteleg..
Pt ca au divortat, nu poate fi vb de sotie supravietuitoare.
Practic, trebuie sa le dea fetelor jumatate din casa, c/valoarea.
Se va face experiza pt a determina valoarea fara imbunatatiri.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Întrebarea este dacă, în instanță, fosta soție poate cere de la cele două moștenitoare (copiii ambilor foști soți), cheltuielile suportate doar de ea cu apartamentul, începând cu 1984, când fostul soț a părăsit definitiv domiciliul conjugal, până în 2007, când s-a pronunțat divorțul (nu s-a făcut partaj).
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Urduban Dumitru 
	    	Utilizator

Urduban Dumitru 
	    	Utilizator	    

Urduban Dumitru, utilizator
 Urduban Dumitru, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

-- Să înțeleg că numai copiii - moștenitori pot cere ieșirea din indiviziune(partajul)?!Ei nu au dat niciun semn de viață timp de 22 de ani!
Acum au desemnat un avocat...
Față de aceasta, in ce măsură această probă (mărturie) conferă , acum, în instanță, fostei soții o poziție, o credibilitate, o îndreptățire în a obține mai mult față de copiii moștenitori,
 VladAdri	                   

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta.. Am divortat in 2006 iar inainte de divort am vandut un apartament care era bun comun cu sotul meu, fostului meu socru, ... (vezi toată discuția)
	                    VladAdri	                   

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta.. Am divortat in 2006 iar inainte de divort am vandut un apartament care era bun comun cu sotul meu, fostului meu socru, ... (vezi toată discuția)

Timea.Melinda	                   

Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem  un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)
	                    Timea.Melinda	                   

Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem  un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)

Urduban Dumitru	                   

Doi copii ai unui cuplu, soț -soție, nu vor să comunice de zeci de ani cu părinții.Acum cateva luni, tatăl copiilor a 
decedat.Nu răspund la ... (vezi toată discuția)
	                    Urduban Dumitru	                   

Doi copii ai unui cuplu, soț -soție, nu vor să comunice de zeci de ani cu părinții.Acum cateva luni, tatăl copiilor a 
decedat.Nu răspund la ... (vezi toată discuția)