avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii intre 2 firme care are ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii intre 2 firme care are acelasi actionar

Buna ziua,
se poate intocmi un contract de prestari servicii intre 2 firme care are acelasi actionar?Concret: firma X care are ca obiect de activitate prestari servicii cu administrator POP V poate incheia un contract de prestari servicii cu firma Y care are ca obiect de activitate distributie,servicii si ca administrartor tot pe POP V?
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract servicii danielita s danielita s Buna ziua, se poate intocmi un contract de prestari servicii intre 2 firme care are acelasi actionar?Concret: firma X care are ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Caz mai aparte......poate alexandrudaniela alexandrudaniela buna ziua nu stiu daca a mai avut cineva cazul asta, dar ..... eu am un contract de prestari servicii cu o firma din Romania firma aceasta are un actionar ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)