avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere de incetare a contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere de incetare a contractului de munca

Buna ziua,
Pe data de 15.10.2019 am fost instiintata verbal ca societatea la care lucrez isi va incheia activitatea si vom inceta colaborarea incepand cu data de 01.11.2019. Pe data de 29.10.2019 am fost sunata de catre angajator care mi-a spus sa merg sa fac cererea de incetare a contractului de munca cu acordul ambelor parti. I-am spus ca semnez actele in ziua in care voi primi si restul banilor. Astazi, dupa 1 luna de zile imi spune ca nu poate opera statul de plata intrucat nu am facut cererea. Daca fac cererea de incetare ce garantie am ca voi primi si restul banilor? Se poate mentiona undeva acest lucru? A trecut 1 luna si nu am primit nici actele si nici banii, deci nu pot sa merg pe incredere.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii de la o firma de la care am plecat? vasilica2011 vasilica2011 buna ziua...am nevoie de un sfat...am lucrat la o firma 11 luni....5 luni cu, contract de colaborare...restul cu contract de munca....deoarece aveam contract ... (vezi toată discuția)
Amenda itm*am mare nevoie de ajutor mihaelamelania mihaelamelania Buna ziua.In urma unui control ITM,am fost amendata pe motiv ca persoana care lucreaza in magazin nu are contract de munca.Initial,mi am propus ca persoana ... (vezi toată discuția)
Concediere Minigeorgy Minigeorgy Buna ziua, Lucrez din luna iunie 2014 la un cabinet stomatologic, contractul l-am semnat in septembrie 2014! In contract data de salariu se face odata la ... (vezi toată discuția)