avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de concesiune

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un garaj in localitatea Focsani, garajul fiind amplasat pe un teren concesionat pe inca 30 de ani de acum inainte. In presa a aparut anul trecut o stire prin care se vehicula posibilitatea eliminarii acestor garaje prin hotarare de consiliu local. Pana in momentul de fata nu s-a facut nimic in acest sens, dar nici n-as vrea sa cumpar un garaj si sa ma trezesc ca sunt somat sa-l mut peste cateva luni.
Nelamurirea mea este daca ar fi posibil ca aceste garaje sa fie desfiintate, chiar daca ele sunt amplasate legal si se plateste concesiune?

Alte discuții în legătură

Inchiriere de teren concesionat ContSters233296 ContSters233296 buna ziua detin un teren concesionat de la un consiliu local si as vrea sa mut sa transfer acesta concesiune pe o alta firma a mea fara a mai avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - teren in concesiune danadmin danadmin am un garaj proprietate cu teren concesionat [29mp] ,as dori sa-l mansardez ,am toate utilitatile ,dupa divort,locuiesc in chirie ,vreau sa stiu daca primaria ... (vezi toată discuția)