avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare copie stat de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare copie stat de plata

Bună ziua, am dreptul sa solicit verbal o copie a statului de plata iar angajatorul e obligat sa îmi dea acea copie? Conform codului munci. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sambata lucratoare? tomas11 tomas11 Buna ziua , as doei si eu o lamurire cu un caz des intalnity in fenomenul muncii, la cam toti patronii. Ce pot sa-i spun unui patron care ameninta ca se scade ... (vezi toată discuția)
Probleme la desfacerea contractului de munca... lukeh lukeh in urma cu jumatate de luna in urma unei discutii in contradictoriu cu patronul mi s-a cerut sa-mi dau demisia...mai exact o cerere de incetare a raporturilor ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii dupa concediere conform ccm la nivel de unitate gigivoicu gigivoicu Buna seara, Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv,va multumesc foarte mult daca ma puteti ajuta. Dupa terminarea concediului pentru crestarea ... (vezi toată discuția)