avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de handicap, persoana decedata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de handicap, persoana decedata

Buna ziua,

am depus cererea pentru indemnizatie de handicap pentru mama, in luna septembrie 2019. Comisia a venit la evaluare in octombrie 2019, iar certificatul s-a emis in 15 noiembrie 2019. Mama a decedat in 2 noiembrie 2019. Incadrarea era handicap grav, probabil cu insotitor, Nu mi s-a eliberat certificatul, pentru ca mama era deja decedata. Va rog sa imi spuneti daca am de incasat indemnizatie de handicap si cea de insotitor, pentru aceasta perioada. Multumesc, CM.

Alte discuții în legătură

Drepturi recunoscute dupa deces Ics_buhusu Ics_buhusu O persoana care a fost incadrata in luna martie 2019, in gradul de handicap grav contesta certificatul de incadrare, in grad de handicap la Tribunal-Sectia ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad de handicap violiza violiza Buna seara, soacra mea in 2010 a suferit o operatie pe creier si a ramas paralizata pe partea dreapta ,nu vorbeste, pana acuma a avut certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)