avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa persoana fizica

Buna ziua,
in urma insolventei unui SRL, pe care l-am admnistrat, am `mostenire` suma de 111000 lei, suma ce se afla in executare silita, poprire pe conturi,
suma provine de la un credit bancar, unde am semnat garant/fidesujor persoana fizica.
Eu mai am si alte 2 credite personale si actual nu am venituri. Va rog, daca ma puteti sfatui cum sa pocedez, si daca am sanse la procedura de insolventa pe persoana fizica. Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
chiva22, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita blmirela blmirela buna ziua, am de recuperat o suma in cadrul unui contract de imprumut cu o pers. fizica numita x. X este si administratorul unei firme pe care a bagat-o in ... (vezi toată discuția)
Sunt pe punctul de a-mi pierde casa! calinutz calinutz Va rog frumos sa-mi dati un sfat. Sotul meu a incheiat un contract de ipoteca cu CEC-ul in calitate de garant ipotecar. Specific ca imobilul dat in garantie ... (vezi toată discuția)