avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rulota fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rulota fast food

Buna seara,am citeva nelamuriri privind perioada de desfasurare a activitatii unei rulote fast food.Mentionez ca perioada de functionare data de Primaria respectiva este de 12 luni,dar acum intervine o alta problema,accea de la DSP care cere suspendarea activitatii pe motivul ca,rulotele nu au voie decat la festivaluri sau Street Food.De ce nu poate functiona pe punct fix,daca autorizatia este data permanent?

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Janina Budulan Cocos Janina Budulan Cocos Buna seara. Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Întrebarea este dacă am voie sa merg la târgurile săptămânale ptr că am fost la târgul de la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea autorizatiei de functionare si autorizare dsp in orasul tulcea balaurian balaurian Salut Locuiesc in Tulcea. Vreau sa imi deschid o autorulota fastfood in orasul Tulcea. Am fost la primarie pentru a obtine informatii referitoare la ... (vezi toată discuția)