avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Recuperare cont dezactivat de facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Recuperare cont dezactivat de facebook

Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ca am incalcat regulile....mda , cate porcarii sunt pe facebook m-au gasit taman pe mine.Mi se pare o nedreptate , le.am trimis n apeluri si doar de 3 ori mi s.a raspuns nu stiu de catre cine (cred ca roboti) ca altcineva nu e in stare.Am incetat sa le mai trimit pentru ca nu are rost.Iarasi pe asa zisa pagina a lor de ajutor , sincer nu prea e nimic de ajutor acolo, singurul lucru care l.am inteles e ca daca incalci regulile stai 30 zile blocat dar se pare ca nu e asa.Mie imi apare doar ca "your facebook has been disabled " ceea ce am inteles de la altii ca e doar temporar dar nu prea cred iar cu cei de la Fb nu prea ai cu cine sa vorbesti.Degeaba e cea mai mare companie ca nu ai nicium fel de ajutor sau raspuns clar.Atat as vrea sa stiu cat dureaza pana il reactiveaza (nu 2-7 zile sau 21-28-30 zile , aceste zile sunt pentru cei care isi dezactiveaza personal fb ) sau sa stiu daca a mai fost cineva in cazul meu si cum a recuperat contul sau daca inca mai e cineva in situatia mentionata de mine.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bog1998 , utilizator 12:42, 28 Aprilie 2021
Eu am recuperat contul de FACEBOOK doar după ce le-am trimis o fotografie a buletinului de identitate.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa
Contul meu FB vechi din anul 2012 creat ,este dezactivat. .Condider ca sa produs o greseala .Numele este real .Nu am încălcat standardele comunității FB .Cum pot sami recuperez contul Fb.?.multumesc .Am trimis la Cei de la FB buletinul. Nenumarate Emailul,si nici un răspuns. .Nu se poate asa ceva .
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Corina Ursache, utilizator
Buna nu am rezolvat nimic.Aveam alt cont si continui cu acela.Cred ca le.am trimis sute de mailuri dar nimic.

Unicka20 a scris:

Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa

Da stiu ca si eu am incercat sa fac alt cont dar noroc ca aveam altul de mai mulți ani.Sincer nu stiu ce sa faci decât să aștepți.Depinde de ce ti l.au închis....
Unicka20 a scris:

Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Am contul dezactivat de pe 24.10.2019 pentru ca le.am incarcat regulile.Facebook a implementat cateva reguli : Sa nu ai 7000 de conturi , sa nu postezi ceva ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in google ... tratiousemainapeniumiceat tratiousemainapeniumiceat Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google Play acum 4 luni. Am adaugat acelasi joc pe Facebook si am primit 2 email-uri de la ei in ... (vezi toată discuția)