Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Recuperare cont dezactivat de facebook

Am contul dezactivat de pe 24.10.2019 pentru ca le.am incarcat regulile.Facebook a implementat cateva reguli :
Sa nu ai 7000 de conturi , sa nu postezi ceva criminal , suicidal (stim cam cati s.au omorat facand live deci ... Ma rog , sa nu postezi mortaciuni si alte prostii barem numai zic de fake news ca e la ordinea zilei pe fb dar se pare ca daca postezi nu cu rea intentie ceva pe fb legat de o marca comerciala gata ai incalcat regulile.)Mai intai au sters postarea si dupa aia intreg contul fara sa fiu anuntata.As vrea sa stiu daca si.a recuperat careva contul .... Peste 5 mil conturi cica ar fi eliminat mda...iar ei am inteles ca te urmaresc si dupa ce iti dezactiveaza contul , mi se pare o nedreptate !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:11, 6 Decembrie 2019
Ca să recuperezi contul de Facebook trebuie sa trimiți la sediul lor copie cu buletinul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Facebook dezactivat Unicka20 Unicka20 Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)