avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Recuperare cont dezactivat de facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Recuperare cont dezactivat de facebook

Am contul dezactivat de pe 24.10.2019 pentru ca le.am incarcat regulile.Facebook a implementat cateva reguli :
Sa nu ai 7000 de conturi , sa nu postezi ceva criminal , suicidal (stim cam cati s.au omorat facand live deci ... Ma rog , sa nu postezi mortaciuni si alte prostii barem numai zic de fake news ca e la ordinea zilei pe fb dar se pare ca daca postezi nu cu rea intentie ceva pe fb legat de o marca comerciala gata ai incalcat regulile.)Mai intai au sters postarea si dupa aia intreg contul fara sa fiu anuntata.As vrea sa stiu daca si.a recuperat careva contul .... Peste 5 mil conturi cica ar fi eliminat mda...iar ei am inteles ca te urmaresc si dupa ce iti dezactiveaza contul , mi se pare o nedreptate !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:11, 6 Decembrie 2019
Ca să recuperezi contul de Facebook trebuie sa trimiți la sediul lor copie cu buletinul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Facebook dezactivat Unicka20 Unicka20 Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a ... (vezi toată discuția)
Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in google ... tratiousemainapeniumiceat tratiousemainapeniumiceat Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google Play acum 4 luni. Am adaugat acelasi joc pe Facebook si am primit 2 email-uri de la ei in ... (vezi toată discuția)