avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Facebook dezactivat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Facebook dezactivat

Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a sters conținutul si am incercat sa ma loghez iar dar nu merge. M-am identicat cu buletinul si nimic. Contul inca exista. Am intrat pe alt cont personal la fel mi se spune si dupa câteva zile primesc mesaj ca e dezactivat. De atunci mi-am facut 10 conturi cu poze reale si dupa 24 de ore le dezactiveaza. Am facut si un fake cu nume de barbat, la fel. Acum intrebarea mea este... oare mi s-a blocat adresa Ip sau Mac de nu ma lasa sa pot face alt cont? Ce as putea face in acest caz? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:15, 6 Ianuarie 2020
Intrati la business si cumparati-va un cont.
Sau schimbati telefonul si cartela cu care creati contul.
Sau furnizorul de net si PC-ul de pe care il creati.
Sau folositi un VPN, cred ca va poate ajuta....
Si, odata ce ati creat un cont, nu mai incercati sa accesati vechile conturi cu acele dispozitive, o sa vada IP-ul si o sa le blocheze si pe acesta
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator
VPN am folosit, nu ajuta. Ma gândeam sa schimb telefonul dar chiar trebuie și operatorul? Am wireless și dacă m.as conectata doar pe date ar fi ok?
Puteti incerca si asa, sa schimbati telefonul dar si operatorul de cartela, sau cel putin cartela, si sa folositi doar datele mobile pentru conectare, nu si reteaua wireless.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi identificat expeditorul unor mesaje electronice? camycalin camycalin Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la e-mail meu! o persoana a folosit calculatorul meu si-a facut cont de e-mail si a trimis unor persoane mai ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Accesul la contul yahoo imi este efectiv refuzat meriadoc meriadoc Am un cont de mail pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)