avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto 2019
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto 2019

Nu am depus cererea de restituire a taxei auto in termenul stabilit de lege, adica pana la data de 31 august 2018 si astfel am fost decazut din dreptul de a mai cere restituirea acestei taxe pe cale administrativa. Mai exista alta posibilitate de cere restituirea taxei auto? se poate cere prin intermediul unei hotarare judecatorescti? pot depune o cerere la instanta? care ar fi procedura si cum as putea motiva cererea depusa la instanta? care este instanta competenta?

Alte discuții în legătură

Nedepunere la 31.08.2018 a cererii restituire taxa auto ? gyandy gyandy Buna ziua. Din pacate nu am reusit sa depun la ghiseu cererea de restituire a taxei auto la termenul din 31.08.2018. Am trimis-o pe e-mail dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto J.J. J.J. Stiu ca subiectul e fierbinte si poate sunteti satui de el. Din motive personale nu am reusit sa depun la ANAF cererea de restituire a timbrului de mediu. ... (vezi toată discuția)
Prescriptie drept restituire taxa auto HIH HIH Buna ziua, Potrivit Art. 219. - Dreptul contribuabilului/plătitorului de a cere restituirea creanțelor fiscale se prescrie în termen de 5 ani de la data de ... (vezi toată discuția)