avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... incarcare factura Acet
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

incarcare factura Acet

Buna ziua,
Avem un proces cu Acet Radauti din cauza unei facturi incarcate foarte mult, cu vreo 70 mc. Caminul lor a fost inundat in vara anului trecut si probabil apometrul a luat-o razna pentru ca apometrul nostru din curte arata cu totul alt consum. ei nu recunosc insa asta si asa am ajuns la proces, cerand anularea facturii cu pricina. Intre timp apometrul, sau care ar fi fost problema s-a reparat fara ca noi sa vedem cum sau sa fim informati ce s-a facut. Saptamana aceasta am avut termen la Judecatoria Suceava si spre uimirea noastra judecatorul ne-a intrebat cum dorim sa urmeze procesul, in contencios sau in civil? Asta dupa ce la primul termen de la Radauti actiunea noastra a fost respinsa cu drept de contestatie, nu recurs sau altceva; Va rog sa-mi spuneti ce fel de intrebare e asta si cum trebuie facut astfel incat sa avem castig de cauza? Inca mai speram asta, chit ca cu Acet Suceava nu prea iesi la liman.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Eu stau la casa si am conducta privata construita si platita ... ieseugenia ieseugenia Eu stau la casa si am conducta privata construita si platita de mine.Racordul l am facut de la un vecin care de asemenea are conducta privata care nu este ... (vezi toată discuția)
Cati litri de apa are voie sa puna asociatia de proprietari in plus fata de consumul real al unui apartament alimacri49 alimacri49 Buna ziua, Asociatia noastra de proprietari pune lunar in plus fata de consumul real al unui ap. cate 500 l de apa/persoana si nu pe ap. Pt.luna dec. a pus ... (vezi toată discuția)
Verificare apometre in apartament nelocuit naher naher Buna ziua, As vrea sa va intreb daca pentru un apartament in care nu se locuieste de 7 ani sunt obligat sa fac verificarea metrolologice la apometre sau ... (vezi toată discuția)