avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatii membri concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatii membri concurs

la un concurs de functii publice are loc selectia dosarelor si proba scrisa, la care sunt contestatii. Acestea din urma sunt solutionate. Daca concursul se anuleaza din cauza unitatii, se mai platesc indemnizatiile membrilor comisiilor de concurs si de contestatii?

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie să încheie și să semneze o comisie de concurs? enigmescu enigmescu Am căutat pe net să mă lămuresc asupra documentelor pe care o comisie de concurs instituită în vederea organizării de concurs pentru ocuparea unui post ... (vezi toată discuția)
Lista cu candidatii la concurs pt. functie publica executie dmariuss dmariuss Bună seara, Doresc să ştiu exact cu câte zile înainte de proba scrisă se publică lista canditaţilor pentru un post de executie scos la ... (vezi toată discuția)
Comisii de concurs si de solutionare contestatii - angajare functionari publici de executie seneca399 seneca399 In art.26(2) din HG 611/2008 se prevede ca in vederea organizarii si desfasurarii concursului pentru ocuparea unui post vacant - functie de executie- se ... (vezi toată discuția)