avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... interpretare art 336
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

interpretare art 336

In baza art 67 alin (1) C.PEN interzile inculpatului cu titlul de PEDEAPSA COMPLEMENTARA ,exercitarea dreptului prevazut de art 66 alin (1) lit i C.pen ,respectiv dreptul de a conduce in sensul art 6 pct 6 O.U.G NR 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice pe o perioada de 1 an si 6 luni ,pedeapsa ce va fi exercitata de la ramanerea definitiva a hotaratii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere ,conmform art 68 alin (1 )lit b) C (respectiv ,de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari )

IN baza art 91 C pen dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei 1 an inchisoare si stabileste un termen de supraveghere de 2 ani si 6 luni
unii avocati stpun ca este anulat pentru un an si 6 lunii , altii pentru 2 ani si 6 luni

,pedeapsa ce va fi exercitata de la ramanerea definitiva a hotaratii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere .. ce inseamna mai exact ?
Cel mai recent răspuns: Stavar56 , utilizator 23:21, 10 Decembrie 2019
Permisul se anuleaza. Adica sunteti in situatia in care nu l-ati fi avut niciodata.
Va puteti prezenta la examen sa obtineti un nou permis dupa 1 an si 6 luni.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
va multumesc foarte frumos domnule Patrascu Razvan .. totusi aveti idee de ce au motivat alti avocati 2 ani si 6 luni ( o expicatie pe scurt ar fi ca se calculeaza anul de pedeapsa princilala , iar dupa aceea ar intra cei 1,6 ani ... va pot rimite o poza cu copia minuta sa o vedeti mai in detail ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca conducere fara permis maryusvalentin maryusvalentin Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul Cărămidă Marius Valentin la ... (vezi toată discuția)
Salut am și eu o întrebare, conducere fără permis Hoanca ionut Hoanca ionut Cu puțin timp înainte sa iau permisul, defapt eram în școala de șoferi când am fost prins la volan fără permis, după care cam la 6 luni după ce am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , va rog sa îmi spuneți și mie ce se întâmplă, ... Mili2525 Mili2525 Bună ziua , va rog sa îmi spuneți și mie ce se întâmplă, ce pedeapsa este și dacă mai am dreptul la permis și când? Mulțumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)