avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imbunatatire Cladire si schimbare domeniu de activitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imbunatatire Cladire si schimbare domeniu de activitate

Detin o cladire care a fost magazin avand peretii exteriori din panouri sandwich. Am facut proiect si am refacut peretii din structura de BCA dar respectand aceleasi limite ale constructiei si i-am schimbat destinatia in sala de evenimente . Am obtinut toate avizele de la Pompieri , Mediu ,etc ,insa cei de la Primarie refuza sa imi elibereze autorizatie deoarece ma obliga sa asigur 110 locuri de parcare (fiind in apropierea unei piete si probabil sa le asigur cu acele locuri si parcare celor care merg in piata)
INTREBARE :
Mai era necesara o autorizare pentru o cladire deja autorizata dar consolidata si schimbat (in bine fatada) ?
Mentionez ca in domeniul de activitate aveam si activitati de restaurant .

Mi se pare un abuz ca sunt pus sa fac asemenea locuri de parcare cand absolut toti concurentii de pe piata din oras nu detin mai mult de 40 de locuri de parcare si unii chiar 5-6 locuri.

Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2019
DenisRif, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior ... nemernicu91 nemernicu91 Buna seara, Detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior pe latura blocului. Un vecin, fără sa ma întrebe dacă sunt de acord, a gletuit peretele ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie panouri tip sip madalinalina madalinalina am si eu o societate care va produce panouri de tip sip.dorim sa il folosim pe piata locala atat ca perete exterior termoizolant, element structural de ... (vezi toată discuția)