avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mediere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mediere

Va rog o lămurire.. Într-un proces civil în care eu și soțul meu santem parati curtea decide în favoarea noastră reclamanta face recurs iar înaltă curte decide iarăși în favoarea noastră... Ca recursul nefondat.. Iar acum vine reclamanta cu un act de mediere pe care soțul meu o semnase fără acordul meu și fără sa fiu de fata nici eu nici avocatul nostru sub presiunea mediatorului și a avocatului reclamantei orucum acel act nu a fost finalizat pentru ca nu sau ajuns la o integere clara însă acum reclamanta face recurs cu acel act de mediere care nu a fost în discuție în timpul procesului și nu a fost prezentat nici la apel nici la recurs deși a fost pus la început în dosar și atunci sa discutat de el dar acum la nici un recurs nu a fost amintit... Întrebarea mea este se poate acum ca acest act de mediere sa fie dezbătut de înaltă curte?? Va rog foarte frumos un răspuns?
Cel mai recent răspuns: Adela vadana , utilizator 13:27, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru raspuns
Va rog o ultima lămurire.. În recurs se mențiineaza printre altele ca instanta nu a luat în vedere acest act de mediere și ca de fapt și cererea noastră reconventionala nu ar fi valida deoarece exista acest acord între părți.. Aceasta mediere sa făcut cu o luna înainte de proces nu a fost finalizat la notar iar în timpul procesului deși se afla în dosar nu a mai fost amintit pana acum la recurs.. Îngrijorarea mea este cum mai pot eu sa ma apar doar prin intimpinare..
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc... Am prins puțin curaj. Desigur la întâmpinare lucrează deja avocatul doar ca doream și o alta parare și oarecum încă o asigurare ca totul va fi bine..... Deși pana la finalizare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala in actiune de evacuare sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume: daca, in cursul unui proces de evacuare a unui garaj (eu avand calitatea de reclamant), paratul poate ... (vezi toată discuția)
Deosebire intampinare - reconventionala mscutelnicu mscutelnicu Buna ziua! Dincolo de explicatiile oferite de Cod.proc.civ. sau gasite in lucrarile de specialitate in materia cererii reconventionale si a intampinarii, imi ... (vezi toată discuția)
Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la ... Adela vadana Adela vadana Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la o mediere și a semnat acel act dar sa ajuns la o înțelegere parțială actul de mediere e ... (vezi toată discuția)