avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la ...

Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la o mediere și a semnat acel act dar sa ajuns la o înțelegere parțială actul de mediere e semnat de soțul mei și avocatul persoanei cu care apoi neam judecat dar persoana în cauza nu a semnat și nici eu ca soție nu am semnat deși eram implicata deoarece accest înțelegere verbala au fost între noi trei dar eu nu am fost de fata la mediere. Acel act a fost analizat în timpul procesului și a fost în dosar... Dar acum după 4 ani sotul e chemat în instanta ca a semnat acel act.. Se poate după 4 ani sa fim chemati în instanta pentru acccea mediere.. Este un termen în care sa ne fi încadrat? Și cum se poate ca să fim chemați într-o instanta întrun oraș la sute de km distanta de unde santem cei implicați doar ca avocatul reclamantei este de acolo? Va rog frumos o lămurire..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:37, 29 Septembrie 2020
Mergeti cu toate actele primite de la instanță la avocat ca sa va facă o întâmpinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mulțumesc.. de fapt santem citați și se cere consfintirea ... Adela vadana Adela vadana Mulțumesc.. De fapt santem citați și se cere consfintirea unei medierii care sa făcut în urma cu 4 ani a fost de fata soțul meu și reclamanta și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .va rog un răspuns .... Adela vadana Adela vadana Buna ziua .va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere la care a făcut parte sotul meu ,reclamanta, avocatul reclamantei , si ... (vezi toată discuția)
Va rog.. se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte ... Adela vadana Adela vadana Va rog.. Se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte și accea înțelegere parțială santem chemați în instanta desi acel act a fost menționat ... (vezi toată discuția)